Anneli SöderlundAnneli Söderlund

I fredags förmiddag stod jag ute & rökte som vanligt, fast denna morgon kände och tänkte jag "fyfan vad äckligt" + jag såg bilder på bekanta som har åldrats i ansiktet nå kopiöst på grund av rökning. Så, jag gick emot mina vanliga "sluta rök

| Via Instagram |

I fredags förmiddag stod jag ute & rökte som vanligt, fast denna morgon kände och tänkte jag

I fredags förmiddag stod jag ute & rökte som vanligt, fast denna morgon kände och tänkte jag "fyfan vad äckligt" + jag såg bilder på bekanta som har åldrats i ansiktet nå kopiöst på grund av rökning. Så, jag gick emot mina vanliga "sluta rök

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp