Anneli SöderlundAnneli Söderlund

I bland krävs det lite jävlaranamma för att jag ska ta mig upp ur sängen för att träna. Idag var en sådan dag! Nu är det dags för #simning - vad gör du idag? :) #minresaräknas #morgonträning #teamutsluss

| Via Instagram |

I bland krävs det lite jävlaranamma för att jag ska ta mig upp ur sängen för att träna. Idag var en sådan dag! Nu är det dags för #simning - vad gör du idag? :) #minresaräknas #morgonträning #teamutsluss

I bland krävs det lite jävlaranamma för att jag ska ta mig upp ur sängen för att träna. Idag var en sådan dag! Nu är det dags för #simning - vad gör du idag? :) #minresaräknas #morgonträning #teamutsluss

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp