Anneli SöderlundAnneli Söderlund

I bland går det fort, från i torsdags förra veckan få veta att mitt jobb måste flytta ut till då ännu okänd till lokal, till i måndags inflyttade till "Vita huset". Allt rasade på en jäkla fart! Nu sitter jag och äter frukost och tar mig lite

| Via Instagram |

I bland går det fort, från i torsdags förra veckan få veta att mitt jobb måste flytta ut till då ännu okänd till lokal, till i måndags inflyttade till

I bland går det fort, från i torsdags förra veckan få veta att mitt jobb måste flytta ut till då ännu okänd till lokal, till i måndags inflyttade till "Vita huset". Allt rasade på en jäkla fart! Nu sitter jag och äter frukost och tar mig lite

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp