Anneli SöderlundAnneli Söderlund

I bland frågar folk vad jag gör i mitt jobb så jag tänkte tala om att en del är att vi stöttar våra unga vuxna när de ska rösta för kommun & landsting. Detta genom att bland annat ordna material/ger information och följer med och visar hur ma

| Via Instagram |

I bland frågar folk vad jag gör i mitt jobb så jag tänkte tala om att en del är att vi stöttar våra unga vuxna när de ska rösta för kommun & landsting. 
Detta genom att bland annat ordna material/ger information och följer med och visar hur ma

I bland frågar folk vad jag gör i mitt jobb så jag tänkte tala om att en del är att vi stöttar våra unga vuxna när de ska rösta för kommun & landsting. Detta genom att bland annat ordna material/ger information och följer med och visar hur ma

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp