Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Huvudvärk from hell

|

Det får bli ett kort gnäll inlägg! Jag har huvuvärk och har haft det sedan Söndag. Jag får information jag retar upp mig på. Jag sov dåligt natten som var och kom som planerat inte ut på morgonpromenad som.jag tänkt. Jag har mens-djävulen och givetvis ont i ryggen också.

Jag stör mig på små, töntiga människor som tror att dom är så djävla mycket bättre än du och jag. Jag känner för att slå lite på orättvisa och okunskap... Annars då?

Jag har det bäst, framtiden ser ljus ut ;) Jag har den bästa familjen, den härligaste extra familjen, jag har de finaste kollegorna och underbara vänner. Så, nu har jag rökt klart och ska ta mig i säng snart. Nigthty night!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp