Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Hejdå dålig hälsa

| |

Jag träffade läkaren i dag som efter vårt möte har skrivit ut pulmicort, zyban och remitterat mig till sjukgymnasten. Pulicorten är till för att kontrollera om jag givit mig själv astma (tack vare rökingen) det fanns indikation på det när jag gjorde ett utandningstest (jag låg i gränslandet sa läkaren) , jag ska använda mig av pulmicorten i tre månader för att sedan göra ett nytt utandningstest för att se om det blivit bättre. Om inte, då får vi undersöka vidare.

Sjukgymnasterna ska ge mig träningstips som ska hjälpa mig att få styrka i mina knän så att jag kan börja träna på riktigt utan att behöva ont efter träning, dessutom ska jag be snällt om träning på recept och köpa ett simkort. Simma är skonsam träning.

Zyban är till för att jag vill sluta röka, men klarar det inte själv. Jag ska inte hämta ut dom än, om jag ens tänker hämta ut dom. Jag vill faktiskt sluta röka själv! Jag vill inte röka längre men om jag ska sluta röka själv och i stället ersätta Zyban med gym och simmning så måste jag se att jag faktiskt gör det också.Jag vill inte ha "All talk, and no buisness" mer. Blir det inte så, då hämtar jag ut Zyban: Jag tänker icke vara dum!

I övrigt så går det bra på "nya" jobbet, det är många nya ansikten och mycket information som ska tas in. Även om jag inte är i behov av precis alla delar i utbildningen, sä är det ändå skönt att "sadla om" och ta det från början. Jag saknar mina vänner från "andra sidan" - men jag vet ju att dom bara är 150m bort, men ändå, det är inte samma sak som att ha er bara några meter i från :P Tänker på er ja´

Mina nya arbetskollegor är kanon dom med, men nu är jag är lite "inbetween" så blir jag lite som en den "nya tjejen i skolklassen"-  ny på bygget, vet inget om någon och tvärtom. Man blir lite tittad på, funderad över, precis som det ska vara, det är så det fungerar i grupper och det är helt okej. Jag gillar lugnet i allafall, så kan jag väl säga, utan att säga för mycket.

Nåväl, nu gör jag kväll och tänker slappa i soffan en stund.

Kram på'er!

 

 

Liknande inlägg

  • Privat inlägg - Du måste ha rätt behörighet för att få läsa detta inlägg.
  • Positivitet - I dag är det 21 dagar sedan jag slutade [...] g hoppas att du har haft en fin helg? Puss!
  • Rökfri, på riktigt! - Jag vet att ni vet, men jag vill änd&ar [...] r på telefonen.    
  • 1 av 10 - Jag är en av de 10 som nämns nedan [...] r tusan ska någon annan orka med mig :P

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp