Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Har spenderat en tid i soffan med att kolla in bland annat @human_ambition på Youtube och bestämde att jag ska i mina kommande simpass bara nöta in teknik i armföringen. 🏊 Så idag justerade jag "spearingen" och "catchen" lite och det känns redan

| Via Instagram |

Har spenderat en tid i soffan med att kolla in bland annat @human_ambition på Youtube och bestämde att jag ska i mina kommande simpass bara nöta in teknik i armföringen. 🏊 Så idag justerade jag

Har spenderat en tid i soffan med att kolla in bland annat @human_ambition på Youtube och bestämde att jag ska i mina kommande simpass bara nöta in teknik i armföringen. 🏊 Så idag justerade jag "spearingen" och "catchen" lite och det känns redan

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp