Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Har ni träffat klantskallen Anneli? :P @sundbergmattias funderar på att byta yrke då han börjar få in vanan att plåstra om mig. Jag skar mig i tummen rätt illa i måndags & slarvat med att ta hand om det öppna såret... 😱🙊🙈

| Via Instagram |

Har ni träffat klantskallen Anneli? :P  @sundbergmattias funderar på att byta yrke då han börjar få in vanan att plåstra om mig. Jag skar mig i tummen rätt illa i måndags & slarvat med att ta hand om det öppna såret... 😱🙊🙈

Har ni träffat klantskallen Anneli? :P @sundbergmattias funderar på att byta yrke då han börjar få in vanan att plåstra om mig. Jag skar mig i tummen rätt illa i måndags & slarvat med att ta hand om det öppna såret... 😱🙊🙈

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp