Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Åh lillfis :-) Känslan när jag inte kunde låta bli att slå på vattenkranen när Zakk låg där & han ställer sig upp och kollar på mig med dom blå ledsna ögonen, #birma #birman #catsofinstagram #beautifulcats

| Via Instagram |

Åh lillfis :-) Känslan när jag inte kunde låta bli att slå på vattenkranen när Zakk låg där & han ställer sig upp och kollar på mig med dom blå ledsna ögonen,  #birma #birman #catsofinstagram #beautifulcats

Åh lillfis :-) Känslan när jag inte kunde låta bli att slå på vattenkranen när Zakk låg där & han ställer sig upp och kollar på mig med dom blå ledsna ögonen, #birma #birman #catsofinstagram #beautifulcats

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp