Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Gym i stället för soffa och choklad

| |

Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge :P Fantastiska saker händer på jobbet! Statistik, analyser, rapporter, är ju bara så kul och givande! :) Jag lagade en riktigt god köttfärsås i dag, innehållande lök, färska tomater, röd paprika, rivna morötter, champinjoner, krossade tomater, sambaloelek och riktigt grädde. Mh!

Efter maten tänkte jag lägga mig i soffan och äta choklad, men jag har faktiskt satt upp mål för min träning och i det ingår det två träningspass i veckan (till en början) så med lite puschning från älskling åkte jag till gymmet, själv. Jag tog en rask promenad på gåbandet i 30min sen avslutade jag med 5min på crosstrainern.

Jag tränade bara ett pass förra veckan och bytte ut det andra mot storstädning i flera timmar hemma, det i sig är faktiskt som ett träningspass (så väljer jag att se det iallafall, svetten rinner, man får träningsvärk och mår gott efteråt) . Jag är nöjd med mig själv att jag tog mig iväg. Så här i början så är det viktigaste att jag tar mig till gymmet och inte vad jag gör där. Så länge jag rör mig.

Nu å andra sidan sitter jag i soffan med benen på bordet, mina ben känns som spagetti, alldeles skakiga och mina knän, ouch! Just nu hade jag dödat för en frukstsallad, chokladen/godisen på bordet är inte nå lockande. Doh! Jag orkar inte byta om igen och fara iväg och handla, det är kallt ute! Mattias och hans vän Mr Po sitter i sambons studio och gör musik, känns rätt mysigt att lyssna på dem när dom lirar där uppe.

Nåja, jag ska sluta skriva. Jag hoppas att du får en bra morgondag!

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp