Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Goddag everyhopa, på bilden ser ni en del av min träningsmiljö för idag & i morgon. Jag #simma i #öppetvatten & göra lite styrka- och stabilitetsövningar & förutom det utför jag #själaträning varje sekund jag är här ♥ #stenskär #isöderham

| Via Instagram |

Goddag everyhopa, på bilden ser ni en del av min träningsmiljö för idag & i morgon. Jag #simma i #öppetvatten & göra lite styrka- och stabilitetsövningar & förutom det utför jag #själaträning varje sekund jag är här ♥ #stenskär #isöderham

Goddag everyhopa, på bilden ser ni en del av min träningsmiljö för idag & i morgon. Jag #simma i #öppetvatten & göra lite styrka- och stabilitetsövningar & förutom det utför jag #själaträning varje sekund jag är här ♥ #stenskär #isöderham

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp