Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Glöm för all del inte bort vår egna historia. "Från mitt hemland slets jag bort. Här är jag en flykting och en främling, och det ödet finner jag mig i Men du tog mitt barn och du tar mig från min man Jag kan inte längre se en mening Vad är det

| Via Instagram |

Glöm för all del inte bort vår egna historia.

Glöm för all del inte bort vår egna historia. "Från mitt hemland slets jag bort. Här är jag en flykting och en främling, och det ödet finner jag mig i Men du tog mitt barn och du tar mig från min man Jag kan inte längre se en mening Vad är det

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp