Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Glasögonen immade igen & jag lyckades ha sönder dem men efter en quickfix lyckades jag simma 1km. @cristelee kom & passa på och så hej & fota min bäsa sida ;) #öppetvatten #frisim #skärgårdsutmaningen #skärgårdensmultisportare #swimrun #teamutsl

| Via Instagram |

Glasögonen immade igen & jag lyckades ha sönder dem men efter en quickfix lyckades jag simma 1km. @cristelee kom & passa på och så hej & fota min bäsa sida ;) #öppetvatten #frisim #skärgårdsutmaningen #skärgårdensmultisportare #swimrun #teamutsl

Glasögonen immade igen & jag lyckades ha sönder dem men efter en quickfix lyckades jag simma 1km. @cristelee kom & passa på och så hej & fota min bäsa sida ;) #öppetvatten #frisim #skärgårdsutmaningen #skärgårdensmultisportare #swimrun #teamutsl

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp