Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Gissa middagen? På två veckor har jag tappat 4,5kg i vikt, varav 3,5 denna vecka då magsjukan har hälsat på. Jag har fått i mig otroligt lite näring och nu behöver jag få behålla maten! #magsjuka har sina för- och nackdelar :P

| Via Instagram |

Gissa middagen? På två veckor har jag tappat 4,5kg i vikt, varav 3,5 denna vecka då magsjukan har hälsat på. Jag har fått i mig otroligt lite näring och nu behöver jag få behålla maten! #magsjuka har sina för- och nackdelar :P

Gissa middagen? På två veckor har jag tappat 4,5kg i vikt, varav 3,5 denna vecka då magsjukan har hälsat på. Jag har fått i mig otroligt lite näring och nu behöver jag få behålla maten! #magsjuka har sina för- och nackdelar :P

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp