Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Girly-girl

| |

I dag var det sista passet på Poledancen och jag släppte på mina hjärnspöken så gott jag kunde, men nog sitter några kvar talar om att jag inte kan. Det var dock underbart, som alltid. Jag blir så lycklig av poledance för det är det enda forum som jag tillåter mig själv att vara den där kvinnliga, sexiga, underbara varelse som jag är och leva ut det på riktigt.

Eftersom att jag väger ganska mycket har jag inte styrkan att göra lika mycket som jag skulle vilja, så jag bestämde mig i dag på väg dit att jag ska fortsätta poledance, men göra om nivå ett igen. Det kostar en slant, men lyckan och självkänslan jag får dom där två timmarna varje vecka kan jag inte sätta ett pris på.

På onsdag har jag bokat upp mig på ett afro-pass på active, samt att jag har bokat en reservplats på ett pump-pass på torsdag. Det är skönt att ha lite träning inplanerad. Jag är glad att jag har söta träningsvännen Tess med mig. Hon är den som puschade mig att signa upp mig för poledance igen. Tack!

Nu sitter jag och är hur trött som helst! Middagen var klar när jag kom hem (puss älskling) och jag har hunnit med ett varmt, härligt örtbad med doft av eukalyptus. Relaxing indeed! Nu sitter grabbarna Sundberg (Mattias och Micke) i vårt kök och löder. Dom löder något som ska vara till, ehm, ström som ska in i subwofern som Mattias håller på att bygga/göra? :)

Nåja, nu ska jag sjunka ner i soffan och kolla på "girly-girl"- serien Americas Next Top Model säsong 16 avsnitt 2 (jaaa, jag vet, I just love it, so sue me?) och dricka en kopp Kvällsro och äta ett äpple.

Solong lovley ladies and gents.

 

Liknande inlägg

  • Poleslide - I dag har jag spenderat ytterligare två [...] ag då det blir mer poledance. Mhh :)
  • Minus 11kg - Av mina 50kilos övervikt har jag nu ly [...] ojta till. I`m all ears. Ha en toppen vecka!
  • Äkta tjockis - När nya livet börjar så &au [...] att livet blir mycket roligare då. /A
  • Besviken - Jag hatar att känna mig besviken, men [...] tt du har haft en bra helg!   

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp