Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Girlcave

|

Torsken är i ugnen, potatisen kokar och haricoverts skall kokas. Jag väntar på älsklingen som har varit Gävle och repat. Jag har för första gången i mitt liv gjort pannacotta. Det blev med vitchoklad och frukstsås till.

Jag sitter för första gången på övervåningen och jäser. Svåger Micke kom förbi med sin gamla 3-sitssoffa som vi placerade i det tidigare tomma storrumet. Så nu är det inte så tomt längre. Jag har städat, möblerat, tagit upp en matta, bord , en läslampa och tänt lite ljus. Undras om jag får kalla detta rum för min "girlcave"? Jag har ordnat det så att jag kan läsa, träna och köra mentalavslappning. Ja, jag bestämmer, det är min girlcave, kan män, kan jag!

Resten av dagen har gått åt att tvätta, städa, plocka och sortera papper så nu är det rent. Nu på kvällning har jag tagit ett långt bad innehållande olja jag fick av svärmor i julklapp. Jag har använt ansiktsmasken jag fick av mamma i julklapp. Sen tog jag ett fotbad och smorde in fötterna med en "repair" tjosan hejsan gegga som jag också fick av mamma i julklapp. Jag är hel, ren, avslappnad, lycklig, kär och alla andra positiva känslor man kan känna.

Nu hörde jag Mattias komma hem så jag lär kila ner och kolla till maten. Ha'en fin kväll :)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp