Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Fy tusan vad fantastiskt drygt det är att ha viljan, motivationen & styrkan när men delar av min fysiska kropp inte delar samma uppfattning. Cykel 40min i kväll, det ville mina knän inte riktigt vara med på... Om jag vad vänder på det, jag får än

| Via Instagram |

Fy tusan vad fantastiskt drygt det är att ha viljan, motivationen & styrkan när men delar av min fysiska kropp inte delar samma uppfattning. Cykel 40min i kväll, det ville mina knän inte riktigt vara med på... Om jag vad vänder på det, jag får än

Fy tusan vad fantastiskt drygt det är att ha viljan, motivationen & styrkan när men delar av min fysiska kropp inte delar samma uppfattning. Cykel 40min i kväll, det ville mina knän inte riktigt vara med på... Om jag vad vänder på det, jag får än

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp