Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Första joggningturen sen #bollnästrailrace för mig. Hade med mig världens bästa guid (mr sambo) och prövade en av #nighttrail - banorna. Skrapade ihop närmare 4km. Det går inte fort alls, men jag Gör något och det är de ända som räknas just n

| Via Instagram |

Första joggningturen sen #bollnästrailrace för mig. Hade med mig världens bästa guid (mr sambo) och prövade en av #nighttrail - banorna. Skrapade ihop närmare 4km. Det går inte fort alls, men jag Gör något och det är de ända som räknas just n

Första joggningturen sen #bollnästrailrace för mig. Hade med mig världens bästa guid (mr sambo) och prövade en av #nighttrail - banorna. Skrapade ihop närmare 4km. Det går inte fort alls, men jag Gör något och det är de ända som räknas just n

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp