Anneli SöderlundAnneli Söderlund

För er som inte vet så har jag en hatkärlek till #hällmyra - mer hat än kärlek till och med.. Idag tog jag tag i "var relation" och kände mig efter några kilometer lite full i fan & tog och gick upp & ner på #alirsöga sex gånger.. Hög puls, on

| Via Instagram |

För er som inte vet så har jag en hatkärlek till #hällmyra - mer hat än kärlek till och med.. Idag tog jag tag i

För er som inte vet så har jag en hatkärlek till #hällmyra - mer hat än kärlek till och med.. Idag tog jag tag i "var relation" och kände mig efter några kilometer lite full i fan & tog och gick upp & ner på #alirsöga sex gånger.. Hög puls, on

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp