Anneli SöderlundAnneli Söderlund

För en timme sedan

| |

Mattias : skulle inte du cykla framför biggest loser?
Jag, ... - under två filtar och mörk choklad i handen
Mattias: babe? Kommer du ihåg vad du bad om igår?
Jag, näää - med en trotsig röst.
Mattias: sa inte du att jag skulle fråga dig varför du inte gör det du sagt att att du ska göra?
Jag: Joooo - med en suck
Mattias: Sååå, varför cyklar du inte?
Jag: Men jag Vill inte - trotsig ton igen.
Mattias: varför vill du inte?
Jag, tänker och tänker... Kommer inte på en lämplig ursäkt, stampar upp ur soffan, släpper tag om den mörka chokladbiten och är mäkta störd för att jag är "påkommen" med att försöka "komma undan" cyklingen - byter om och sätter mig på till tråkcykeln, och trampar trots ont i röven efter 3,7mils cykling de senaste 3dagarna och tråkcyklar i 45min. Allt medan jag ger sambon "onda ögat och lipar" och säger: jag viiiiiill ju inte! - som om det är han som tvingar mig...

Nu: så jädra tacksam att ord inte räcker till, vilken klippa han är den där sambon jag har, chokladsuget borta, nöjd över att jag hoppade upp på cykeln och kan lägga mig med gott samvete och med vetskapen om att jag inte brutit mitt löfte till mig själv- oslagbart! ♥ツ

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp