Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Först händer inget

| |

Sen händer allt. Det är lite så mitt liv ser ut just nu. Det är bara positiva saker ska jag tillägga :)  Det verkar som att jag håller mig till mina delmål i träningen, minst två pass i veckan. Nu har jag "bara" tränat tre pass, men det är tre mer än de senaste åren så Go me!

I dag var jag och älskling på banken och det verkar som att vi har lyckats att höja värdet på vårt hus. Vi har varit "otrogna" mot Länsförsäkringar och vänt oss till Handelsbanken. Länsförsäkringars mäklare värderade inte vårt hus lika bra som en utomstående mäklare och det är den värdering handelsbanken tar hänsyn till. Vi väntar med spänning på bankens förslag på vad dom kan göra för oss. Detta betyder så mycket ska ni veta. Go us!

När jag kom hem efter träningen hade älskling lagat mat så för att visa min uppskattning har jag bakat en citronkaka till honom, gjort ordning matlådorna (som han alltid glömmer) och gjort ordning kaffe. I love you darling!

Nu ska jag ta en bit kaka och sjunka ner i soffan och kika på Body of proof.

Sov gott!

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp