Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Filmningsdag i poolen idag med hjälp av @sundbergmattias - jag behöver träna så sjukt mycket på massivs med saker.. Jag har alltid inbillat mig att jag inte roterar så mycket, faktiskt inte alls, men jag hamnar för tusan i en 90° vinkel när jag a

| Via Instagram |

Filmningsdag i poolen idag med hjälp av @sundbergmattias - jag behöver träna så sjukt mycket på massivs med saker.. Jag har alltid inbillat mig att jag inte roterar så mycket, faktiskt inte alls, men jag hamnar för tusan i en 90° vinkel när jag a

Filmningsdag i poolen idag med hjälp av @sundbergmattias - jag behöver träna så sjukt mycket på massivs med saker.. Jag har alltid inbillat mig att jag inte roterar så mycket, faktiskt inte alls, men jag hamnar för tusan i en 90° vinkel när jag a

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp