Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Fick ett mycket trevligt bemötande i Söderhamns nya livsmedelsbutik som säljer färskt halalskaktat kött. Jag stödjer gärna nya företagare, speciellt i Söderhamn. Så min chef och jag tog en tur ner till butiken. 75:-/kg för lammfärs och  5

| Via Instagram |

Fick ett mycket trevligt bemötande i Söderhamns nya
livsmedelsbutik som säljer färskt halalskaktat kött. Jag stödjer gärna nya företagare, speciellt i Söderhamn. Så min chef och jag tog en tur ner till butiken. 75:-/kg för lammfärs och 
5

Fick ett mycket trevligt bemötande i Söderhamns nya livsmedelsbutik som säljer färskt halalskaktat kött. Jag stödjer gärna nya företagare, speciellt i Söderhamn. Så min chef och jag tog en tur ner till butiken. 75:-/kg för lammfärs och  5

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp