Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Ett till delmål är nått -27kg, alltså väger jag lika mycket som jag gjorde när jag träffade min sambo, yay! #minresaräknas #mrr #jagharviljan #jhv #föreochefter #beforeandafterweightloss #icaniwill #weightloss #lchf #lchftjejer #itsnevertolate

| Via Instagram |

Ett till delmål är nått -27kg, alltså väger jag lika mycket som jag gjorde när jag träffade min sambo, yay! #minresaräknas #mrr #jagharviljan #jhv #föreochefter #beforeandafterweightloss #icaniwill #weightloss #lchf #lchftjejer #itsnevertolate

Ett till delmål är nått -27kg, alltså väger jag lika mycket som jag gjorde när jag träffade min sambo, yay! #minresaräknas #mrr #jagharviljan #jhv #föreochefter #beforeandafterweightloss #icaniwill #weightloss #lchf #lchftjejer #itsnevertolate

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp