Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Ett piller senare

| |

För er som följer min blogg vet jag lider av inte så roliga pms-störningar. På senare tid har det varit hyfsat lugnt på pms-fronten (tror jag, min sambo kan svara ärligare på det) men så kommer det tillfällen som uppstått denna veckan.

Det började natten till måndag. Jag och Mattias la oss för att sova och Franz (vår devon rex-kille) la sig bredvid Mattias i vanlig ordning och började efter någon minut att tvätta sig, i vanlig ordning, som han gör han varje natt, men när jag har pms så klarar jag verkligen inte av lätena som kommer från honom samt att han tvättar sig så hårt att madrassen rör sig.

Det irriterar mig ända in i benmärgen och irritationen kommer på två sekunder. Så jag vänder mig om, mumlar till Mattias att han ska få katten att sluta tvätta sig, eller så går jag och lägger mig i soffan. Det dröjde (för mig i min pms-hjärna) flera, låååånga minuter innan jag blev flyförbannad, flög upp ur sängen, ryckte med mig täcke och kudde och gick ner för att sova på soffan.

Efter någon minut av ren ilska plockar jag med mig mina sängkläder och går upp och säger i princip "jag eller katten", uhm. Jag gnällde, var arg och kunde inte sova för att jag var "sårad", tills att Mattias bet i från. Sen kunde vi sova. Jag var totalt irrationell och det förstod jag ju till slut.

Alldeles nyss uppstod en liten incident som fick mig att inse att det är dags att börja med Sertralin igen. Jag och Mattias pratade lite om att mina knän knastrar. Jag går på hälarna rätt mycket och när jag går på övervåningen så låter det rätt mycket. Så Mattias säger "jaaa, jag måste ju hålla mig i soffan när du går på övervåningen, det vibrerar så hemskt" - min pms-hjärna tog det ur kontext och hörde "du är så fet att det vibrerar i hela huset när du går på övervåningen att jag måste hålla mig hårt i soffan för att inte ramla ur"

Thank you lord för Sertralin: Den medicinen ser till att husfriden behålls - bara jag inser att jag har pms. Nu är pms-monstret trött och ska sova.

Nighty Night!

Liknande inlägg

  • Privat inlägg - Du måste ha rätt behörighet för att få läsa detta inlägg.
  • Positivitet - I dag är det 21 dagar sedan jag slutade [...] g hoppas att du har haft en fin helg? Puss!
  • Store dansken - Jag tror på honom! Han först&arin [...] bullen min ♥   C ya!  
  • Meeh - We are alive, woop woop! Jag menar, min PMS [...] ag säger god natt och sov så gott.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp