Anneli SöderlundAnneli Söderlund

En tumme upp är egentligen ganska töntigt men det struntar jag i! 👍 ;) Det går snabbare men jag är fortfarande kvar i min komfortzon och använder dolme ganska mycket för att öva på armföringen- och för att andningen blir mer ansträngd när j

| Via Instagram |

En tumme upp är egentligen ganska töntigt men det struntar jag i! 👍 ;) Det går snabbare men jag är fortfarande kvar i min komfortzon och använder dolme ganska mycket för att öva på armföringen- och för att andningen blir mer ansträngd när j

En tumme upp är egentligen ganska töntigt men det struntar jag i! 👍 ;) Det går snabbare men jag är fortfarande kvar i min komfortzon och använder dolme ganska mycket för att öva på armföringen- och för att andningen blir mer ansträngd när j

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp