Anneli SöderlundAnneli Söderlund

En bild säger mer än tusen ord men jag vill ändå bjuda på några skriva ord. Jag & Lovisa satt i bastun och åt frunch i 1,5h i tystnad (endast åskdundret som förde oväsen) med en varsin bok. Det är få människor jag känner de här absoluta lug

| Via Instagram |

En bild säger mer än tusen ord men jag vill ändå bjuda på några skriva ord. Jag & Lovisa satt i bastun och åt frunch i 1,5h i tystnad (endast åskdundret som förde oväsen) med en varsin bok. Det är få människor jag känner de här absoluta lug

En bild säger mer än tusen ord men jag vill ändå bjuda på några skriva ord. Jag & Lovisa satt i bastun och åt frunch i 1,5h i tystnad (endast åskdundret som förde oväsen) med en varsin bok. Det är få människor jag känner de här absoluta lug

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp