Anneli SöderlundAnneli Söderlund

En bild säger mer än ord ibland alltså. Så enkelt det blev att summera ihop mitt leverna- å näe, tro inte att jag äter smöret rent, så galen är jag inte, än ;) Jag ska göra #bearnaisesmör som #skaleman har i hans bok- #ginoll som ni ser på

| Via Instagram |

En bild säger mer än ord ibland alltså. Så enkelt det blev att summera ihop mitt leverna- å näe, tro inte att jag äter smöret rent, så galen är jag inte, än ;) Jag ska göra #bearnaisesmör som #skaleman har i hans bok-  #ginoll som ni ser på

En bild säger mer än ord ibland alltså. Så enkelt det blev att summera ihop mitt leverna- å näe, tro inte att jag äter smöret rent, så galen är jag inte, än ;) Jag ska göra #bearnaisesmör som #skaleman har i hans bok- #ginoll som ni ser på

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp