Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Efter kul dag på jobbet med besök av kunden blir det snart middag tillsammans med mina kollegor & kund - jag är glad som äntligen fått mig en #present i form av en #kaffetermos :-) #tele2 #frank #francis

| Via Instagram |

Efter kul dag på jobbet med besök av kunden blir det snart middag tillsammans med mina kollegor & kund - jag är glad som äntligen fått mig en #present i form av en #kaffetermos :-) #tele2 #frank #francis

Efter kul dag på jobbet med besök av kunden blir det snart middag tillsammans med mina kollegor & kund - jag är glad som äntligen fått mig en #present i form av en #kaffetermos :-) #tele2 #frank #francis

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp