Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Efter knappt 16km #cykling avslutade jag passet med #russiantwist & #pullover med #benlyft i två omgångar #tabata, min mage vill dö lite nu! #6mmmm #vågaviljaförändra #icaniwill #workout #tillminus #träningsglädje #träning

| Via Instagram |

Efter knappt 16km #cykling avslutade jag passet med #russiantwist & #pullover med #benlyft i två omgångar #tabata,  min mage vill dö lite nu! #6mmmm #vågaviljaförändra #icaniwill #workout #tillminus #träningsglädje #träning

Efter knappt 16km #cykling avslutade jag passet med #russiantwist & #pullover med #benlyft i två omgångar #tabata, min mage vill dö lite nu! #6mmmm #vågaviljaförändra #icaniwill #workout #tillminus #träningsglädje #träning

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp