Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Du som besökare

| |

Fun facts: Sedan mitt första inlägg den 23/1 (på 10dagar) har jag per dag haft i snitt:
33,8 st besök varav 13,6st helt unika unika besökare samt 70 stycken sidvisningar

Den genomsnittliga tiden ni har varit på bloggen är 2minuter och 52sekunder.
Två besök har kommit från Brazilien och ett besök har kommit från Australien och 335 från sverige.

Av dessa 335 är
167 besökare från Söderhamn
48 besökare Sundsvall
29 besökare från Stockholm
20 besökare från Bromma
15 besökare från Uppsala
11 besökare från Bollnäs
 

35,5% kommer in på bloggen en gång och 12,29% kommer tillbaka mellan nio och 14gånger. 121st  använder sig av Internet explorer och 105 av Firefox. 207stycken använder sig av Windows, 40stycken av Iphone, 30stycken använder sig av Android och Linux. Det sökord man använt för att komma in på bloggen har hittils varit "träningsvärk yoga" och "våra tankar är fria"

149stycken har kommit in på bloggen via direktlänk
111 stycken har kommit in på bloggen via Facebook

Jag vet inte om ni gillar statistik, men jag gör det. Jag använder mig av google analytics för att jag tycker att den ger mig tillräcklig med information just nu. Jag är tacksam för att ni kommer in och läser min blogg så jag vill säga Tack underbara du!

Innan vi går vidare har jag en undring: Finns det något ämne som ni saknar, eller önskar att jag skriver om, mer eller mindre? :) Jag skulle verkligen uppskatta om ni ville ta er en liten stund och berättar det för mig. Antingen skriver ni här som kommentar, mailar mig på [email protected] eller helt enkelt använder "Fråga mig!" rutan. Alla förslag är välkomna.

 

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp