Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Distanstisdag, 3000m 🏊:-) Längsta passet hittils tror jag bestämt. Är det fler än jag som får ont i fingrarna när de blir för mycket "russin"? #simning #simmasverige #frisim #crawl #skärgårdensmultisportare

| Via Instagram |

Distanstisdag, 3000m 🏊:-) Längsta passet hittils tror jag bestämt. Är det fler än jag som får ont i fingrarna när de blir för mycket

Distanstisdag, 3000m 🏊:-) Längsta passet hittils tror jag bestämt. Är det fler än jag som får ont i fingrarna när de blir för mycket "russin"? #simning #simmasverige #frisim #crawl #skärgårdensmultisportare

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp