Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Diskrimineringsombudsmannen

| |

Jag gnäller i bland, definitivt, men jag har mina forum där jag gnäller till exempel, hemma till sambon, till mina vänner eller familj. Ändras gnället till något konstruktivt, då pratar jag med den personen/personerna gnället handlar om, oavsett om det är en kollega, vän eller chef. Jag tycker att det är rent ut sagt att det är tragiskt att människor gnäller av sig över diverse, specifika människor, på facebook. Jag tycker att det blir löjligt, omoget och faktiskt lite pinsamt.

Facebook "ska vara min privata sfär" och det jag skriver där handlar om mig privat, men, det är i den perfekta världen och alla vet att vi inte lever i den. På din facebook kan andra ha åtkomst till det du skriver, tillexempel dom du är chef över, eller din familj och eller dina kollegor.  Blir du trakasserad på ditt jobb, av din arbetsledare och så vidare så föreslår jag att du vänder dig till Diskrimineringsombudsmannen

En chef skrev på facebook: ”Hmm, tack alla ni som ”sjukanmäler” er på denna klämdag, det visar på medmänsklighet och omtanke: Hyggligt!” - länk till artikeln. Resultatet av chefens totala ignorans kan läsas här: förlikning - En kan tänka att det som chefen skrev på facebook "inte är så farligt" - men det är fan inte okej alltså.

Jag vill poängtera att jag personligen inte blivit utsatt för diskriminering av något slag, jag bara förundras över den ignorans som råder på facebook som jag kan se i bland. Jag blir illa berörd å de som nämns vägnar! Är du inte vän med den du skriver om på facebook, så är det inte omöjligt att du är vän med någon genemsamvän till den statusen handlar om.

Om du känner någon eller om du känner att du blir diskriminerad på/av ditt arbete kan du kolla igenom dessa länkar för information hur du kan gå vidare med det.

Hjälp och stöd finns att få!

Liknande inlägg

  • Fun fact - Då var det slut på ledighet och [...] Jag hoppas att ni hade ett bra nyår :)
  • Dödskallar - Skrev precis ett inlägg om höga h [...] Tack för mig!    
  • Högvarv - Nu har hjärnan och kroppen gått i [...] jort på flera år! Nighty Night!
  • Zooma in - Jag zoomade ut på semestern och jag &a [...] ring;r väl? :) Puss!    

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp