Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Krokben

| |

Ursh! Ja, Ursh!! Vad är det med mig? Jag känner mig så makalöst rastlös samtidigt väldigt trött. Jag känner mig fortfarande omotiverad och oinspirerad. Jag sprider ingen positivitet omkring som jag jag brukar göra. Jag har tömt mig, helt och hållet. Plöh!

Nu när jag skriver känner jag hur mitt inombordshumör ändras, jag känner mig nästa ilsken, frustrerad, arg, sur, grinig och elak och det ända jag tänker är "JAG VILL INTE" - fast jag vet inte riktigt vad det är jag inte vill?

Det är inte PMS och det är inte mens som ställer till det. Det är inte jobb, eller relation som bråkar. Det är jag. Jag och min förbannade negativa tankespiral. Undras om jag är på väg och göra en typiskt "anneli" ? Jag ska berätta för er vad "En typiskt "anneli" är.

Jag har en tendens att bli så här om livet är för bra. Jag har gått igenom som mycket ont i livet och tack vare det blir jag rädd om mig själv när det är för bra. När jag mår för bra brukar jag kunna lägga krokben för mig själv så att jag snubblar och slår mig. Jag brukar nå en peak av välmående och på god väg att få det riktigt bra i livet, men då räds jag och något händer. Oftast något som jag själv omedvetet sett till ska hända.

Jag VILL inte att jag ska göra så nu. Jag vill också vara ohämmat lycklig. På heltid, tack!

Hjälp?

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp