Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Det är nog första gången jag tagit mig i mål, på ett uppsatt mål på #funbeat, 1v blev vara ett pass dock, men jag är nöjd. Nytt mål uppsatt med start på måndag, innehåller 6pass i veckan. Simning, gymbesök, jogg/promenad samt motionscykel. #

| Via Instagram |

Det är nog första gången jag tagit mig i mål, på ett uppsatt mål på #funbeat, 1v blev vara ett pass dock, men jag är nöjd. Nytt mål uppsatt med start på måndag, innehåller 6pass i veckan. Simning, gymbesök, jogg/promenad samt motionscykel. #

Det är nog första gången jag tagit mig i mål, på ett uppsatt mål på #funbeat, 1v blev vara ett pass dock, men jag är nöjd. Nytt mål uppsatt med start på måndag, innehåller 6pass i veckan. Simning, gymbesök, jogg/promenad samt motionscykel. #

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp