Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Det är lite olika prioriteringar här hemma på lunchen. Jag plockar undan i köket, starar diskmaskinen, ger katterna mat, sätter igång kaffe och värmer min mat, @sundbergmattias - diskar sina löparskor. #facepalm

| Via Instagram |

Det är lite olika prioriteringar här hemma på lunchen. Jag plockar undan i köket, starar diskmaskinen, ger katterna mat, sätter igång kaffe och värmer min mat, @sundbergmattias - diskar sina löparskor. #facepalm

Det är lite olika prioriteringar här hemma på lunchen. Jag plockar undan i köket, starar diskmaskinen, ger katterna mat, sätter igång kaffe och värmer min mat, @sundbergmattias - diskar sina löparskor. #facepalm

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp