Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Det börjar att sjunka in lite, jag har ändå joggat 1mil & simmat 3km idag på 3h & 11 minuter, såaatte, jag hoppas att glädjen över bedriften blir större än besvikelsen att jag inte var snabbare & lättare. Jag rekommenderar alla #swimrun för at

| Via Instagram |

Det börjar att sjunka in lite, jag har ändå joggat 1mil & simmat 3km idag på 3h & 11 minuter, såaatte, jag hoppas att glädjen över bedriften blir större än besvikelsen att jag inte var snabbare & lättare. Jag rekommenderar alla #swimrun  för at

Det börjar att sjunka in lite, jag har ändå joggat 1mil & simmat 3km idag på 3h & 11 minuter, såaatte, jag hoppas att glädjen över bedriften blir större än besvikelsen att jag inte var snabbare & lättare. Jag rekommenderar alla #swimrun för at

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp