Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Dags att hämta nya inlägg för mina fötter. Problemet är att det finns ingenstans att anmäla sig och dörren är låst. Har dom missat att jag ska komma idag och klev upp tidigt i onödan då blir inte jag glad. #ortoped #inlägg

| Via Instagram |

Dags att hämta nya inlägg för mina fötter. Problemet är att det finns ingenstans att anmäla sig och dörren är låst. Har dom missat att jag ska komma idag och klev upp tidigt i onödan då blir inte jag glad. #ortoped #inlägg

Dags att hämta nya inlägg för mina fötter. Problemet är att det finns ingenstans att anmäla sig och dörren är låst. Har dom missat att jag ska komma idag och klev upp tidigt i onödan då blir inte jag glad. #ortoped #inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp