Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Dagens #motion blev en #promenad / #jogg i #lugnesjön vilket var en bra idé för mitt huvud, en dålig idé för mina fötter & knän. Men, då vet jag det. #jagvillmenfårinte #rehabilitering var det ja... #jagharviljan #minresaräknas

| Via Instagram |

Dagens #motion blev en #promenad / #jogg i #lugnesjön vilket var en bra idé för mitt huvud, en dålig idé för mina fötter & knän. Men, då vet jag det. #jagvillmenfårinte #rehabilitering var det ja... #jagharviljan #minresaräknas

Dagens #motion blev en #promenad / #jogg i #lugnesjön vilket var en bra idé för mitt huvud, en dålig idé för mina fötter & knän. Men, då vet jag det. #jagvillmenfårinte #rehabilitering var det ja... #jagharviljan #minresaräknas

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp