Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Dagens mantra #jagharviljan - om & om igen. Jag kom hem från jobbet med illamående och huvudvärk, dessutom regnade och var rätt kallt. Jag har dock gett mig fan på att fullfölja målen, är det träningsdag så är det. Den enda godkända ursäkten

| Via Instagram |

Dagens mantra #jagharviljan - om & om igen. Jag kom hem från jobbet med illamående och huvudvärk, dessutom regnade och var rätt kallt. Jag har dock gett mig fan på att fullfölja målen, är det träningsdag så är det. Den enda godkända ursäkten

Dagens mantra #jagharviljan - om & om igen. Jag kom hem från jobbet med illamående och huvudvärk, dessutom regnade och var rätt kallt. Jag har dock gett mig fan på att fullfölja målen, är det träningsdag så är det. Den enda godkända ursäkten

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp