Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Dag 5/5. Snuvan, hostan & febern bet tag i mig ordentligt i dag så jag är hemma från jobbet. Våra #solkatter vill inte ligga med matte i soffan :) Idag utmanar jag @sundbergmattias att visa 5 bilder i 5 dagar om din vardag och varje dag utmana en kom

| Via Instagram |

Dag 5/5. Snuvan, hostan & febern bet tag i mig ordentligt i dag så jag är hemma från jobbet.  Våra #solkatter vill inte ligga med matte i soffan :) Idag utmanar jag @sundbergmattias att visa 5 bilder i 5 dagar om din vardag och varje dag utmana en kom

Dag 5/5. Snuvan, hostan & febern bet tag i mig ordentligt i dag så jag är hemma från jobbet. Våra #solkatter vill inte ligga med matte i soffan :) Idag utmanar jag @sundbergmattias att visa 5 bilder i 5 dagar om din vardag och varje dag utmana en kom

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp