Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Dag 1/5. Ordna middag, slå igång en kanna kaffe, det blir inte så mycket vardag än detta. Jag blev utmanad av @falckmalin att visa 5 bilder i 5 dagar om min vardag och varje dag utmana en vän. Idag utmanar jag @katrinmsoderlund :-)

| Via Instagram |

Dag 1/5. Ordna middag, slå igång en kanna kaffe, det blir inte så mycket vardag än detta. Jag blev utmanad av @falckmalin att visa 5 bilder i 5 dagar om min vardag och varje dag utmana en vän. Idag utmanar jag @katrinmsoderlund :-)

Dag 1/5. Ordna middag, slå igång en kanna kaffe, det blir inte så mycket vardag än detta. Jag blev utmanad av @falckmalin att visa 5 bilder i 5 dagar om min vardag och varje dag utmana en vän. Idag utmanar jag @katrinmsoderlund :-)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp