Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Då var den intensiva (för mig) träningsveckan igång! Jag tänkte pröva "varannan vecka" princip, en vecka med mycket träning & en vecka lite lugnare med plats för vila. Vad tror ni om det? Hur lägger du upp din träning? Jag jobbar olika tider var

| Via Instagram |

Då var den intensiva (för mig) träningsveckan igång! Jag tänkte pröva

Då var den intensiva (för mig) träningsveckan igång! Jag tänkte pröva "varannan vecka" princip, en vecka med mycket träning & en vecka lite lugnare med plats för vila. Vad tror ni om det? Hur lägger du upp din träning? Jag jobbar olika tider var

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp