Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Då tillgången till kök inte fanns i söndags har jag fått laga mat när det funnits tid. I måndags gjorde jag ost- och skinkpaj med soltorkade tomater, idag gjorde jag kycklinggryta och i morgon lagar jag lasange. Matlådor i all ära men det är god

| Via Instagram |

Då tillgången till kök inte fanns i söndags har jag fått laga mat när det funnits tid. I måndags gjorde jag ost- och skinkpaj med soltorkade tomater, idag gjorde jag kycklinggryta och i morgon lagar jag lasange. Matlådor i all ära men det är god

Då tillgången till kök inte fanns i söndags har jag fått laga mat när det funnits tid. I måndags gjorde jag ost- och skinkpaj med soltorkade tomater, idag gjorde jag kycklinggryta och i morgon lagar jag lasange. Matlådor i all ära men det är god

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp