Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Cyklat 6,66km på 22km/h \m/ - i ca två timmar innan jag gav mig ut satt jag och min sambo och pratade om målsättning och jag inser att min största utmaning just nu är #tålamod Jag har så stora, roliga mål framför mig och jag tycker att det är t

| Via Instagram |

Cyklat 6,66km på 22km/h \m/ - i ca två timmar innan jag gav mig ut satt jag och min sambo och pratade om målsättning och jag inser att min största utmaning just nu är #tålamod Jag har så stora, roliga mål framför mig och jag tycker att det är t

Cyklat 6,66km på 22km/h \m/ - i ca två timmar innan jag gav mig ut satt jag och min sambo och pratade om målsättning och jag inser att min största utmaning just nu är #tålamod Jag har så stora, roliga mål framför mig och jag tycker att det är t

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

*



*

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp