Anneli SöderlundAnneli Söderlund

#bollnästrailrace check ✔ - jag hade önskat att jag kom in på liiite snabbare tid, men ärsh, jag var inte sist och jag kom i mål. 🏃 💪 Tok roligt & jobbigt! Jag kommer definitivit att göra det nästa år igen. #trailrunning #btr #traillopp #m

| Via Instagram |

#bollnästrailrace check ✔ - jag hade önskat att jag kom in på liiite snabbare tid, men ärsh, jag var inte sist och jag kom i mål. 🏃 💪 Tok roligt & jobbigt! Jag kommer definitivit att göra det nästa år igen. #trailrunning #btr #traillopp #m

#bollnästrailrace check ✔ - jag hade önskat att jag kom in på liiite snabbare tid, men ärsh, jag var inte sist och jag kom i mål. 🏃 💪 Tok roligt & jobbigt! Jag kommer definitivit att göra det nästa år igen. #trailrunning #btr #traillopp #m

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp