Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Billiga veckan

| |

I dag hämtade vi första omgången av "ICA's Matkasse" - Billiga veckan. Menyn  för denna vecka känns helt okej. I dag lagade vi Pasta Carbonara vilket blev helt ok trots att det var gröna ärtor i. Jag måste säga att jag riktigt nöjd med veckans recept, det blir väl en utmaning med en av rätterna (fläskkarré med katrinplommon i gräddsås) som innehåller både äpple och då såklart katrinplommon, varken jag eller Mattias är förtjust över frukt i mat.

Det var så skönt att åka till ICA och få veckans mat ihoppackad med alla ingredienserna till. Det är skönt på många sätt, dels att slippa tänka på vilken mat man ska laga, dels att man slipper virra omkring på ICA och söka/plocka ner varor själv, dels på att vi slipper tänka på att plocka fram något ur frysen (och behöva vänta på att det ska tina innan man ska laga mat)  och sen får man med recepten på papper så du det enda du behöver lägga energi på när det kommer till middagen är att laga den :)

Nu är det väl inte 100% optimalt om man föredrar råvaror som vi gör, som i ostsås till exempel, då får man med färdig och så vidare, men what the hell, det är en förtjänt lathet just nu och den får jag ha nu.

Nu sitter älskling och spelar Uncharted 1 och när han spelat ut det så ska han spela Uncharted 2, allt för att vara 100% Game On när Uncharted 3 släpps till veckan. Det är tur att jag fick Söndagsmysa framför film i hans famn i går, för vem vet när jag får kontakt med honom igen ;P

Nu är jag redo att börja läsa den bok Lollo gav mig i present, den heter The Secret och den  verkar betyda en del för henne så jag har avvaktat med att börja läsa den då jag vill vara i rätt sinnesstämning när jag börjar läsa i den. I övrigt gick det bra att jobba, även om jag inte har kunnat stressa av helt, men det kommer! Det är ett löftet jag har till mig själv.

Nighty night!

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp