Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Bilden får tala för sig själv men en sak vill jag nämna och det är: jag säker på jag hade missat detta idag om jag suttit och glott in i telefon eller TV'n :) Tiden för fysisk aktivitet finns, det handlar om prioriteringar! Punkt & slut! #solnedg

| Via Instagram |

Bilden får tala för sig själv men en sak vill jag nämna och det är: jag säker på jag hade missat detta idag om jag suttit och glott in i telefon eller TV'n :) Tiden för fysisk aktivitet finns, det handlar om prioriteringar! Punkt & slut! #solnedg

Bilden får tala för sig själv men en sak vill jag nämna och det är: jag säker på jag hade missat detta idag om jag suttit och glott in i telefon eller TV'n :) Tiden för fysisk aktivitet finns, det handlar om prioriteringar! Punkt & slut! #solnedg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp