Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Bästa Mattias

| |

Jag är tacksam varje dag som jag får vakna bredvid dig. Du ställer upp på det mesta som gör mig glad och tillfreds med mig själv. Du har humor, du är intelligent och helt fantastisk! Du har (som alla andra) dina mindre underbara sidor, exempelvis din vrånghet, men vet du? Den gör att du håller dig rökfri och dessutom orkar puscha, peppa och stötta mig. Jag kan se att din vrånghet kan vara en fördel, ibland. You rock Babe!

Och det här med att sluta röka: Jag ringde vårdcentralen i dag och vill kontrollera om jag verkligen ska må som jag gör med Zybanen. Jag huvudvärk hela tiden, mer eller mindre, jag går in i saker, tappar saker och är allmäntillståndet känns liksom påverkat. Vid varenda cigarett mår jag kräkilla och det blir värre och värre för varenda en. Dessutom är det inte ens gott!

Min "sluta röka- dam" ringde upp mig så att jag fick prata av mig lite, det uppskattas faktiskt, det trodde jag inte. Ja, det är tjat om mitt sluta röka, men sluta läs då om du inte tycker att det är intressant, eller om det retar dig! För mig är detta är "big deal" och därför tänker jag skriva om det!

Jo, tillbaka till Mattias, han la en beställning åt mig i dag på min nya telefon. Efter mycket velande fram och tillbaka så blir det inte en LTE (4G) telefon, abonnemangen är onödigt dyra, jag har nästan inga trafikavgifter på mina fakturor och att betala 500-600:- bara för att ha en LTEtelefon/abonnemang känns grymt onödigt.

Vill jag ha en LTEtelefon i framtiden, gå går det att ordna på andra vis. Det är bättre att låta andra telefoner får bota alla "barnsjukdommar" som brukar komma vid nya nät/telefoner etc. Såå, det blir en *drumroll* HTC One X- White. Den har fått riktigt bra reviews ochjag sviker aldrig Android.♥ Tack älskling för att du fixar!

Så här ser den ut, that sexy thing ;P

 

 

Liknande inlägg

  • Rökfri, på riktigt! - Jag vet att ni vet, men jag vill änd&ar [...] r på telefonen.    
  • 1 av 10 - Jag är en av de 10 som nämns nedan [...] r tusan ska någon annan orka med mig :P
  • och på den sjunde dagen - Närå, denna dag är inte heli [...] " - Is niiiice!" Glad Påsk!
  • Zyban - Så, i torsdags rökte jag en cigar [...] ch lång helg. Lovleyness :-)  

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp