Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Bara en? Hur många tänker så när det kommer till godis och annat som man kan se som onyttigt? Jag tänker faktiskt bara ta en. Inte för att jag "inte får" utanför att jag faktiskt har bestämt mig för att göra saker som får mig att må bra. Att

| Via Instagram |

Bara en? Hur många tänker så när det kommer till godis och annat som man kan se som onyttigt? Jag tänker faktiskt bara ta en. Inte för att jag

Bara en? Hur många tänker så när det kommer till godis och annat som man kan se som onyttigt? Jag tänker faktiskt bara ta en. Inte för att jag "inte får" utanför att jag faktiskt har bestämt mig för att göra saker som får mig att må bra. Att

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp